top of page
Anneile.jpg

MIN HISTORIA MED NÄRINGEN!

Jag har ätit av Näring på sked sedan januari 2018.
Jag kan med handen på hjärtat säga att det var min räddning tillbaka till ett normalt liv!
Ni kan ju bara tänka er känslan och frustrationen när man i ungdomen spelat tennis på ganska hög nivå och sen en dag inte kunna gå några hundra meter utan att bli liggandes i influensa. Så blev det tyvärr för mig:(
För att göra historien kortare så kan jag börja hösten 2009 då jag sökte läkarhjälp för diverse problem som de då ansåg hade med min sköldkörtel att göra och jag fick då medicin mot detta. Kommande halvår ökade de min dosering, vilket de ansåg behövdes. Tills en dag i juni 2010 då jag inte kom upp ur sängen. Jag hade utslag som flyttade sig på kroppen timme från timme, det blev många timmar varje natt sittandes i duschen för att lindra. Jag hade svårt med andningen, såpass så att min man låg vaken på nätterna och lyssnade så jag inte slutade andas. Orken var helt borta och min kropp betedde sig så konstigt. Åkte in och ut på lasarettet, prover togs och de flesta värden var inte bra men de visste inte vad de skulle göra åt det. Själv började jag utesluta det mesta jag var i kontakt vid men det blev ingen förändring. Jag hade en magkänsla av att det kunde vara medicinen men när jag nämnde det för läkaren så sa dom att den medicinen tålde ALLA! 
Efter 2 månader ungefär så tog jag saken i egna händer och slutade med medicinen och efter ett par dagar började klådan ge med sig. Jag bad då om att få mina läkarpapper utskrivna och såg då att efter varje gång som dom ökat min dos så ökade även mina levervärden, vilket ju till slut bidrog till att jag fick dessa utslag då ju levern till slut blev full. 
Det blev en lång och tuff resa för mig då min kropp var helt utslagen, jag kunde inte gå många meter utan att bli väldigt sjuk och sjukskrivningarna hopade sig:( Jag rullade ur sängen på mornarna och fick trycka mig upp med armarna mot sängen för att överhuvudtaget komma på fötter. Sen tog det x antal steg innan jag kunde gå någorlunda normalt. Jag började då söka den alternativa vägen.
Julen 2017 önskade jag mig en bok av Anthony Williams. Medial läkning heter den. Jag började läsa direkt och hade sånna förhoppningar till denna bok. Han skrev på ett ställe att för att läka vår kropp och vårt immunförsvar så är det frukt, bär, kryddor och grönsaker i dess renaste form som gäller. Snacka om att jag tappade fotfästet igen...... Jag har ju ALDRIG kunnat äta dessa saker då jag sen tonåren i stort sett dagligen lidit av magkatarr, sura uppstötningar mm. Det har blivit många sittande nätter i mitt liv kan jag lova!
Men nån dag senare såg jag på instagram att Kristin Kaspersen lagt ut en bild på denna bok och lovordade den så. Jag brukar aldrig läsa dessa kommentarer men just vid detta tillfälle så gjorde jag faktiskt det! Och just där och då hade en tjej vid namn Sussi skrivit om nåt som hette Näring på sked och som gick ut i slemhinnorna och in på cellnivå vilket gjorde att vi som hade magproblem på ett enkelt vis kunde börja läka våra kroppar. Fanns ju inget att tveka på, jag ringde Sussi och vi pratade i timmar vilket resulterade i att jag gjorde en beställning direkt och sen den dagen har jag dagligen ätit från minst 3 burkar näring. Det var ett halvår där som jag till och från fick utrensningar vilket ju inte är så konstigt då jag ju hade mycket ”skit” i kroppen och noll näring. Men sen sakta och säkert började jag känna mig piggare och piggare. Jag kunde helt plötsligt gå längre promenader utan att bli sjuk och sängliggandes. Återhämtningen började komma tillbaka, vilken lycka! Med andra ord så blev mitt immunförsvar starkare! Värken jag levt med började ge med sig och jag kunde återigen följa med min familj på diverse utflykter som inte innehöll bara fika utan även klättring mm. Asså den känslan när man efter så många år kan känna att man fått livet tillbaka, den känslan går knappt att beskriva!!!
Jag tackar näringen varje dag för allt den gett och fortfarande ger mig<3

Min historia: Om
bottom of page